Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g fish bones, threadfin, cut in pieces (4 cm)
- 2 tbsp cooking oil, to grease
- 10 g old ginger slices
- 30 g jujube red dates, pitted
- 15 g wolfberries (goji)
- 25 g soybeans
- 400 g green papaya flesh, cut in chunks (4 cm)
- 1300 g water
- 10 g small dried scallops (opcjonalnie)
- ½ tsp salt, adjust to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 436 kJ / 104 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 258 mg
Alternatywne przepisy
Lotus Leaf Glutinous Rice
1h 35min
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35min
Tomato-egg soup
20min
Chicken porridge with century egg
30 min
Lontong (Rice Cakes With Vegetable Curry)
30 min
Olive Vegetable Rice
1h 5 min
Three Course Meal (Multigrain Rice, Cod And Kai Lan)
30 min
Teochew Seafood Porridge
45 min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 godz. 5 min
Curry chicken
1 godz.
Fast and easy stir fried mee hoon
20min