Salted Vegetables Duck Soup

Salted Vegetables Duck Soup

4.6 9 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
5 portions

Składniki

  • duck with skin and bone, cut in pieces (4-5 cm)
    800 g
  • fresh ginger
    6 slices
  • salted vegetables (hum choi) rinsed, soaked for 30 minutes, cut in pieces (2 cm)
    50 g
  • tomatoes cut in wedges
    300 g
  • sour plums in brine drained, pits removed
    3
  • water
    800 g
  • salt adjust to taste
    ½ tsp

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 228 kcal / 954 kJ
Białko 18 g
Tłuszcz 15 g
Węglowodany 4 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 5 g
Sód 86 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...