Urządzenia i Akcesoria
Salted Vegetables Duck Soup
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
5 portions
Składniki
-
duck with skin and bone, cut in pieces (4-5 cm)800 g
-
fresh ginger6 slices
-
salted vegetables (hum choi) rinsed, soaked for 30 minutes, cut in pieces (2 cm)50 g
-
tomatoes cut in wedges300 g
-
sour plums in brine drained, pits removed3
-
water800 g
-
salt adjust to taste½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
86 mg
Białko
18 g
Kalorie
954 kJ /
228 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 godz. 10 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min
Ginseng Wolfberry Bird's Nest
1 godz. 5 min
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1 godz.
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 godz. 5 min
Mustard Green Rice
35 min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3 godz. 15 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Vinegar Pork Knuckle
3 godz. 15 min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min
Yam Rice
45 min
Rice Wine Chicken
30 min