Urządzenia i Akcesoria
Salted Vegetables Duck Soup
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
5 portions
Składniki
-
duck with skin and bone, cut in pieces (4-5 cm)800 g
-
fresh ginger6 slices
-
salted vegetables (hum choi) rinsed, soaked for 30 minutes, cut in pieces (2 cm)50 g
-
tomatoes cut in wedges300 g
-
sour plums in brine drained, pits removed3
-
water800 g
-
salt adjust to taste½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
86 mg
Białko
18 g
Kalorie
954 kJ /
228 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 Std. 10 Min
Shiitake Mushroom Abalone Sea Cucumber Stew
1 Std. 45 Min
Long Bean Rice
1 Std. 10 Min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3 Std. 15 Min
Vinegar Pork Knuckle
3 Std. 15 Min
Stir fried prawns with dragon well tea (Longjing tea prawns)
4 Std. 10 Min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 Min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 Std. 5 Min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2 Std. 25 Min
Rice Wine Chicken
30 Min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Chai Buey
1 Std. 45 Min