Salted Vegetables Duck Soup
TM6

Salted Vegetables Duck Soup

4.6 (9 ocen)

Składniki

  • 800 g duck, with skin and bone, cut in pieces (4-5 cm)
  • 6 slices fresh ginger
  • 50 g salted vegetables (hum choi), rinsed, soaked for 30 minutes, cut in pieces (2 cm)
  • 300 g tomatoes, cut in wedges
  • 3 sour plums in brine, drained, pits removed
  • 800 g water
  • ½ tsp salt, adjust to taste

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
954 kJ / 228 kcal
Białko
18 g
Węglowodany
4 g
Tłuszcz
15 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Błonnik
1 g
Sód
86 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy