Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 g duck, with skin and bone, cut in pieces (4-5 cm)
- 6 slices fresh ginger
- 50 g salted vegetables (hum choi), rinsed, soaked for 30 minutes, cut in pieces (2 cm)
- 300 g tomatoes, cut in wedges
- 3 sour plums in brine, drained, pits removed
- 800 g water
- ½ tsp salt, adjust to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 954 kJ / 228 kcal
- Białko
- 18 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Tłuszcz nasycony
- 5 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 86 mg
Alternatywne przepisy
Sesame Crème
10 Min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 Std. 30 Min
Vinegar Pork Knuckle
3 Std. 15 Min
Rice Wine Chicken
30 Min
Korean Ginseng Chicken
1hod. 10min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1 Std. 15 Min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3 Std. 15 Min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 Min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Green Chillies With Pork Belly
25 Min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 Min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.