Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 filets de saumon congelés ou frais
- 1 citron, uniquement le jus
- 2 c. à café de sel
- 1 pincée de poivre
- 4 brins d' du romarin frais, uniquement les feuilles
- 1 orange
- 500 g d'eau
- 250 g de couscous
- 80 g de cresson, uniquement les feuilles
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3204 kJ / 767 kcal
- Białko
- 41 g
- Węglowodany
- 47 g
- Tłuszcz
- 45 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Velouté orange-courge
35 Min
Velouté de patates douces et brochette de poulet
30 min
Strudel aux pommes et sauce vanille
1j 20 menit
Risotto aux épinards et asperges
40 min
Curry thaï rapide au poulet
40 min
Saumon accompagné de salade de fenouil à la pomme
1j 20 menit
Pizza à la courge
1j
Pappardelle roquette et ricotta
1j
Saumon balsamique et nouilles de courgette
25 min
Crevettes au curry
35 Min
Risotto de brocoli-parmesan aux noisettes
40 min
Tartelettes aux légumes
55 Min