Conchiglie à la sauce chou-fleur

Conchiglie à la sauce chou-fleur

2.7 6 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • de parmesan en morceaux (2-3 cm)
    30 g
  • d'eau
    600 g
  • de sel
    1 c. à café
  • de chou-fleur les bouquets en petits morceaux
    350 g
    350 g de brocolis, les bouquets en petits morceaux
  • de pâte sèche, type conchiglie
    320 g
  • d'huile d'olive extra vierge
    50 g
  • gousse d'ail
    1
  • piment rouge petit
    1
  • olives noires dénoyautées
    20

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 443 kcal / 1853 kJ
Białko 15 g
Tłuszcz 18 g
Węglowodany 60 g
Błonnik 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...