Urządzenia i Akcesoria
Farfalle asperges, lardons et safran
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
30 g d'échalote
-
20 g d'huile d'olive extra vierge
-
300 g d'asperges vertes fines, parées et en morceaux (2 cm env.)
-
130 g de lardons (0.5 cm)
-
1 ½ c. à café de sel
-
700 g d'eau
-
350 g de pâte sèche, type farfalle (cuisson 12 min), d’excellente qualité
-
1 sachet de safran en poudre
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
19 g
Kalorie
1987 kJ /
475 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
68 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pâtes
45 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Cake imbibé au citron
1 godz. 30 min
Risotto
30 min
Farfalle à la sauce petits pois-jambon
45 min
Gratin de cornettes
50 min
Salade de haricots verts aux lardons
40 min
Conchiglie à la sauce chou-fleur
35 min
Linguine saumon et vodka
20 min
Risotto aux bolets et au brie
35 min
Focaccia aux tomates
40 min
Cornettes à la viande hachée
30 min
Riz Casimir
45 min
Papet vaudois
55 min