Farfalle asperges, lardons et safran
TM5

Farfalle asperges, lardons et safran

3.8 (23 oceny)

Składniki

  • 30 g échalote
  • 20 g d'huile d'olive extra vierge
  • 130 g de lardons (0.5 cm)
  • 300 g d'asperges vertes, fines, parées et en morceaux (2 cm env.)
  • 1 ½ c. à café de sel
  • 700 g d'eau
  • 350 g de pâte sèche, type farfalle (cuisson 12 min), d’excellente qualité
  • 1 sachet de safran en poudre

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1987 kJ / 475 kcal
Białko
19 g
Węglowodany
68 g
Tłuszcz
16 g
Błonnik
4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy