
Urządzenia i Akcesoria
Risotto au safran de Mund
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
d'oignon coupé en deux80 g
-
gousses d'ail2
-
de beurre30 g
-
de riz risotto, tout type (p. ex. Arborio)320 g
-
de tomates épépinées, coupées en dés (2 cm)400 g
-
de filaments de safran1 c. à café
-
de thym, séché1 c. à soupe
-
de bouillon de légumes (pour 0,5l)2 cubes
-
d'eau700 g
-
de lardons50 g
-
de jambon en tranches, coupé en lanières50 g
-
de viande de veau, sans nerf, sans os300 g
-
de sel¼ c. à café
-
de poivre, moulu2 pincées
-
de vin blanc, sec100 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
583 kcal /
2440 kJ
Białko
28 g
Tłuszcz
20 g
Węglowodany
67 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Bon app, les Suisses!
96 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria