
Urządzenia i Akcesoria
Cassolette de feta grillée
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
persil frais sans les tiges½ bouquet de
-
d'oignons coupés en deux60 g
-
de tomates coupées en quatre400 g
-
de feta coupée en morceaux200 g
-
de mélange d'herbes séchées (p. ex. origan, sauge, thym, romarin)1 ½ - 2 c. à café
-
de sel1 c. à café
-
de poivre, moulu1 pincée
-
de crème fraîche, 30 % de matières grasses200 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
303 kcal /
1270 kJ
Białko
10 g
Tłuszcz
26 g
Węglowodany
7 g
Błonnik
1.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Sain et rapide
45 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria