Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ bouquet de persil frais, sans les tiges
- 60 g d'oignons, coupés en deux
- 400 g de tomates, coupées en quatre
- 200 g de feta, coupée en morceaux
- 1 ½ - 2 c. à café de mélange d'herbes séchées (p. ex. origan, sauge, thym, romarin)
- 1 c. à café de sel
- 1 pincée de poivre, moulu
- 200 g de crème fraîche, 30 % de matières grasses
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1270 kJ / 303 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Błonnik
- 1.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Risotto aux carottes et endives
40min
Gratin de quinoa et brocolis
1 Std. 10 Min
Risotto d'orge perlé méditerranéen
1h
Polenta et ragoût de champignons
45min
Gnocchi de ricotta et betteraves
1h 30min
Pappardelle roquette et ricotta
1h
Couscous à l'orange et au saumon à la vapeur
35min
Escargots aux légumes
1h 20min
Omelette aux courgettes
40min
Risotto de brocoli-parmesan aux noisettes
40min
Risotto au safran de Mund
45min
Tartelettes aux légumes
55min