Pain garni de légumes

Pain garni de légumes

2.7 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 portions

Składniki

Pâte
  • d'huile d'olive extra vierge et un peu pour la plaque de cuisson
    50 g
  • d'eau
    100 g
  • de saindoux
    50 g
  • de levure boulangère fraîche
    20 g
  • de farine
    300 g
  • de sel
    1 c. à café
  • de sucre
    1 pincée
Garniture aux légumes
  • de poivron rouge en morceaux
    100 g
  • de poivron vert en morceaux
    100 g
  • d'oignons en morceaux
    100 g
  • de courgettes avec la peau, en morceaux
    100 g
  • d'huile d'olive
    100 g
  • de sel
    2 c. à café
  • de poudre de paprika
    1 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 497 kcal / 2081 kJ
Białko 6.8 g
Tłuszcz 34.3 g
Węglowodany 38.5 g
Błonnik 3.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...