Pain garni de légumes

Pain garni de légumes

2.7 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 portions

Składniki

Pâte
  • 50 g d'huile d'olive extra vierge et un peu pour la plaque de cuisson
  • 100 g d'eau
  • 50 g de saindoux
  • 20 g de levure boulangère fraîche
  • 300 g de farine
  • 1 c. à café de sel
  • 1 pincée de sucre
Garniture aux légumes
  • 100 g de poivron rouge en morceaux
  • 100 g de poivron vert en morceaux
  • 100 g d'oignons en morceaux
  • 100 g de courgettes avec la peau, en morceaux
  • 100 g d'huile d'olive
  • 2 c. à café de sel
  • 1 c. à soupe de poudre de paprika

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 6.8 g
Kalorie 2081 kJ / 497 kcal
Tłuszcz 34.3 g
Błonnik 3.5 g
Węglowodany 38.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...