Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pâte
- 300 g d'eau
- ½ c. à café de sucre
-
15
g de levure fraîche
lub 2 c. à café de levure sèche - 300 g de farine pour pizza
- 20 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 c. à café de sel
Garniture
- 80 g d'oignon coupé en deux
- 40 g d'huile d'olive extra vierge
- 100 g de poivrons rouges et jaunes, en morceaux (3-4 cm)
- 1 c. à café de sel, selon les goûts
- 130 g de courgettes en tranches (5 mm)
- 80 g d'aubergines en tranches (5 mm)
- 100 g de tomates pelées, fraîches ou en boîte, en dés
- 100 g de perles de mozzarella bien égouttées
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2000 kJ / 478 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 61 g
- Tłuszcz
- 21 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Brownies
45 min
Muffins au fromage, aux légumes et aux noisettes
45 min
Chili con carne
Brak ocen
Séré aux herbes
10min
Salade de poivrons
20 min
Tarte aux poires séchées du Toggenbourg
Brak ocen
Mini pizzas «Tricolores »
Brak ocen
Assortiment de truffes au chocolat
45 min
Riz au mélange de légumes
55min
Salade de haricots verts aux lardons
40 min
Pâté aux champignons
45 min
Blinis aux pois chiches et aux tomates
30 min