Cannellonis

Cannellonis

4.3 37 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 portions

Składniki

  • d'huile d'olive extra vierge
    100 g
  • d'oignons en morceaux
    200 g
  • gousses d'ail
    2
  • de tomates pelées en dés, en boîte ou fraîches
    150 g
  • de blanc de poulet en dés
    200 g
  • de viande de bœuf, désossée en dés
    200 g
  • de viande de porc maigre, dénervée en dés
    200 g
  • de sel
    1 c. à café
  • de poivre
    1 pincée
  • feuille de laurier, sèche
    1
  • de cognac ou de brandy
    30 g
  • de farine
    50 g
  • de lait
    200 g
  • cannellonis secs
    24 - 30
Sauce béchamel
  • de beurre
    60 g
  • de farine
    60 g
  • de lait
    750 g
  • de sel
    1 ½ c. à café
  • de poivre noir, moulu
    ½ c. à café
  • de noix de muscade, fraîchement moulue
    3 pincées
Pour faire dorer
  • de fromages à pâte mi-dure
    50 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 483 kcal / 2019 kJ
Białko 29.44 g
Tłuszcz 27.13 g
Węglowodany 29.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...