Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 510 g d'eau
- 48 saucisses de porc crues, petites de 5-7 cm
- 1 oeuf, battu
- 2 c. à café de lait
- 510 g de pâte feuilletée
- de la moutarde, en garniture
- du ketchup ou autre sauce, pour servir
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 406 kJ / 97 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Spaghetti tomates et lardons
35min
Couscous d'agneau et crème catalane
Brak ocen
Soupe de pâtes, roulé de porc et ses légumes, dessert vapeur à la framboise et muffins aux fruits rouges
Brak ocen
Spaghetti carbonara
40min
Rouleaux de printemps
55min
Ragoût de poulet crémeux à la moutarde
40min
Burgers de boeuf et garniture au fromage
40min
Cannelloni au porc, sauce aux légumes
1h
Filet de porc à la sauce moutarde
35min
Burgers de dinde
1h 25min
Cocktail rhubarbe-menthe
2h
Boulettes de viande et sauce aux champignons et au vin blanc
35min