Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 510 g d'eau
- 48 saucisses de porc crues, petites de 5-7 cm
- 1 oeuf, battu
- 2 c. à café de lait
- 510 g de pâte feuilletée
- de la moutarde, en garniture
- du ketchup ou autre sauce, pour servir
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 406 kJ / 97 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Biscuits au beurre
50 menit
Bœuf Stroganoff
1j
Effiloché de poulet à la sauce tomate
30 min
Meringues fantômes
12h 25min
Cannelloni au porc, sauce aux légumes
1j
Gratin de l’armailli
50 menit
Gâteau marbré
2j 10 menit
Cookies aux pépites de chocolat
50 menit
Brownies
50 menit
Poisson et frites
Brak ocen
Gâteau au chocolat et au caramel
2j
Saumon en croûte et son risotto au citron
45 Min