Penne aux moules

Penne aux moules

3.3 4 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • 3 brins de persil frais feuilles lavées et séchées
  • 1000 g de moules fraîches, nettoyées ou pas
  • 50 g d'huile d'olive extra vierge
  • 1 gousse d'ail
  • 400 g d'eau jusqu’à l’obtention de 700 g de liquide
  • 1 c. à café de sel
  • 350 g de pâtes sèches, type penne rigate d’excellente qualité
  • 1 pincée de poivre noir, fraîchement moulu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 19 g
Kalorie 1945 kJ / 465 kcal
Tłuszcz 16 g
Błonnik 3 g
Węglowodany 66 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...