
Urządzenia i Akcesoria
Penne aux moules
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
de persil frais feuilles lavées et séchées3 brins
-
de moules fraîches, nettoyées ou pas1000 g
-
d'huile d'olive extra vierge50 g
-
gousse d'ail1
-
d'eau jusqu’à l’obtention de 700 g de liquide400 g
-
de sel1 c. à café
-
de pâtes sèches, type penne rigate d’excellente qualité350 g
-
de poivre noir, fraîchement moulu1 pincée
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
465 kcal /
1945 kJ
Białko
19 g
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
66 g
Błonnik
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pâtes
45 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria