Urządzenia i Akcesoria
Gaspacho
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
1000 g de tomates olivettes coupées en deux
-
50 g de poivron vert
-
40 g d'oignons
-
70 g de concombre partiellement épluché
-
1 gousse d'ail
-
30 g de vinaigre
-
1 c. à café de sel
-
50 - 100 g d'huile d'olive extra vierge
-
8 glaçons
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2 g
Kalorie
616 kJ /
146 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
2.4 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salade grecque de brocoli au pesto de roquette et citron
30 min
Parmigiana al forno
1 godz. 50 min
Risotto alla milanese
30 min
Ratatouille
40 min
Gaspacho
1 godz. 15 min
Risotto aux épinards et asperges
40 min
Chimichurri - Sauce aux herbes argentine
3 godz. 10 min
Risotto aux bolets et au brie
35 min
Houmus
10 min
Mousse à la truite
5 min
Focaccia au romarin
2 godz. 30 min
Velouté courge-coco
45 min