![Gaspacho Gaspacho](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/BEFC48B6-BEBA-4BE7-974E-060AE91E3E52/Derivates/AB708FE0-44D2-43D4-AE9D-7FB264DFA9D5.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g de tomates olivettes, coupées en deux
- 50 g de poivron vert
- 40 g d'oignons
- 70 g de concombre, partiellement épluché
- 1 gousse d'ail
- 30 g de vinaigre
- 1 c. à café de sel
- 50 - 100 g d'huile d'olive extra vierge
- 8 glaçons
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 616 kJ / 146 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Błonnik
- 2.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vitello tonnato
25h 30 min
Tzatziki
15 dk
Ragoût de chevreuil avec pommes duchesse et chou rouge aux pommes
1sa 20 dk
Risotto
30min
Gaspacho
1ωρ. 15 λεπτ.
Houmous
5min
Salmorejo
10min
Focaccia au romarin
2h 30min
Risotto aux bolets et au brie
35 Min
Tartinade d’aubergines
20 dk
Chips croustillantes et guacamole
1 Std.
Houmus
10min