Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g de tomates olivettes, coupées en deux
- 50 g de poivron vert
- 40 g d'oignons
- 70 g de concombre, partiellement épluché
- 1 gousse d'ail
- 30 g de vinaigre
- 1 c. à café de sel
- 50 - 100 g d'huile d'olive extra vierge
- 8 glaçons
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 616 kJ / 146 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Błonnik
- 2.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Risotto alla milanese
30min
Risotto
30min
Pesto de basilic
10 min
Risotto aux champignons accompagnés d'une salade de courge
45min
Gaspacho
1h 15 min
Soupe froide avocat-coco
10 min
Salmorejo
10 min
Gaspacho
2 godz. 25 min
Salade de légumes citronée
15min
Crème de pois
40min
Velouté courge-coco
45min
Risotto aux bolets et au brie
35 Min