Salmorejo (crème espagnole à la tomate)

4.0 2 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 portions

Składniki

  • 2 gousses d'ail (10-15 g)
  • 100 g de mie de pain coupée en morceaux
  • 400 g de tomates coupées en quatre
  • 40 g d'huile d'olive
  • 3 pincées de sel

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 0.8 mg
Białko 2.2 g
Kalorie 514.5 kJ / 123.3 kcal
Tłuszcz 7.2 g
Błonnik 369.2 g
Tłuszcz nasycony 1.3 g
Węglowodany 11.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...