Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g de tomates olivettes, mûres coupées en deux
- 50 g de poivron vert
- 40 g d'oignon
- 70 g de concombre, partiellement pelé
- 1 gousse d'ail
- 30 g de vinaigre
- 1 c. à café de sel
- 50 - 100 g d'huile d'olive extra vierge
- 8 glaçons
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 616 kJ / 146 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Błonnik
- 2.4 g
Alternatywne przepisy
Velouté orange-courge
35min
Pesto de basilic
10min
Velouté de poireaux et croûtes jambon-fromage
35min
Sauce cocktail
5min
Sauce au poivre vert
20min
Soupe froide avocat-coco
10min
Mousse au thon
10min
Vinaigrette aux poivrons
5min
Gaspacho
1h 15min
Salmorejo
10min
Gaspacho
2 Std. 25 Min
Risotto aux bolets et au brie
35min