Urządzenia i Akcesoria
Gaspacho
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
1000 g de tomates olivettes mûres coupées en deux
-
50 g de poivron vert
-
40 g d'oignon
-
70 g de concombre partiellement pelé
-
1 gousse d'ail
-
30 g de vinaigre
-
1 c. à café de sel
-
50 - 100 g d'huile d'olive extra vierge
-
8 glaçons
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2 g
Kalorie
616 kJ /
146 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
2.4 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ratatouille
40 min
Soupe de potiron
35 min
Lasagnes classiques
2 godz. 5 min
Risotto aux épinards et asperges
40 min
Ravioli à la ricotta et sauce aux aubergines
1 godz. 40 min
Pavlova gourmande aux fruits rouges
5 godz. 30 min
Gaspacho
1 godz. 15 min
Risotto aux bolets et au brie
35 min
Beignets de poisson et sauce tartare
50 min
Salmorejo
10 min
Pain d’épeautre aux noisettes
2 godz. 50 min
Focaccia au romarin
2 godz. 30 min