Stufato di maiale con cipolle in salsa allo sherry

Stufato di maiale con cipolle in salsa allo sherry

5.0 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 porzioni

Składniki

  • di olio extravergine di oliva
    60 g
  • spicchi di aglio
    6
  • di cipolle in quarti
    600 g
  • di collo di maiale a pezzi (5 cm)
    1000 g
  • di pepe nero macinato
    2 pizzichi
  • foglie di alloro secche
    2
  • di sherry, vino liquoroso secco
    200 g
  • di brandy
    100 g
  • di brodo di carne
    200 g
  • di aceto bianco
    30 g
  • di paprika in polvere, affumicata
    1 cucchiaio
  • di sale + q.b.
    5 g
  • grani di pepe nero
    6 - 8

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 424 kcal / 1773 kJ
Białko 36.1 g
Tłuszcz 15.6 g
Węglowodany 15.6 g
Błonnik 2.3 g
Tłuszcz nasycony 2.9 g
Sód 600.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...