
Urządzenia i Akcesoria
Spiralized Korean Cucumber Salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
cucumber ends trimmed in a circular shape to fit the blade width (see Tip)16 oz
-
fresh red chili e.g. Fresno, chipotle, deseeded, roughly cut1
-
fresh cilantro leaves only10 sprigs
-
garlic cloves2
-
oil1 oz
-
Korean chili paste (gochujang)1 tbsp
-
rice vinegar1 tbsp
-
sugar½ tsp
-
soy sauce, light2 tbsp
-
salt2 pinches
-
white sesame seeds to sprinkle
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
115.8 kcal /
484.3 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
8.5 g
Węglowodany
10.5 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Sód
494.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1 godz. 5 min
Turkey Taco Meat Filling
35 min
Margarita
10 min
Chunky Guacamole
10 min
Chicken Mole Verde
1 godz. 5 min
Beer Cheese
15 min
Thanksgiving Gravy
20 min
Eggplant and Lentil Salad
40 min
Korean Beef Lettuce Cups (Diabetes, TM6)
55 min
Southern Potato Salad
1 godz. 15 min
Texas Caviar
15 min
Berry Dream (TM6)
10 min