Urządzenia i Akcesoria
Spiralized Korean Cucumber Salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
cucumber ends trimmed in a circular shape to fit the blade width (see Tip)16 oz
-
fresh red chili e.g. Fresno, chipotle, deseeded, roughly cut1
-
fresh cilantro leaves only10 sprigs
-
garlic cloves2
-
oil1 oz
-
1 tbsp chili powderKorean chili paste (gochujang)1 tbsp
-
rice vinegar1 tbsp
-
sugar½ tsp
-
soy sauce, light2 tbsp
-
salt2 pinches
-
white sesame seeds to sprinkle
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
494.9 mg
Białko
3 g
Kalorie
484.3 kJ /
115.8 kcal
Tłuszcz
8.5 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
10.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Portuguese Bread (Pão de água)
3 godz. 45 min
Salmon with Grapefruit Quinoa
50 min
Sweet and Sour Cucumber Slices
5 min
Spicy Zucchini Noodles
10 min
Quick and Spicy Black Beans
20 min
Spring Vegetable Quiche with Sweet Potato Crust
1 godz. 45 min
Refried Beans
4 godz. 10 min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20 min
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM6)
10 min
Fennel, Celery and Green Apple Salad
15 min
Lentil Salad
35 min
Slow Cooked White Chicken Chili
2 godz. 10 min