Urządzenia i Akcesoria
Spiralized Korean Cucumber Salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
cucumber ends trimmed in a circular shape to fit the blade width (see Tip)16 oz
-
fresh red chili e.g. Fresno, chipotle, deseeded, roughly cut1
-
fresh cilantro leaves only10 sprigs
-
garlic cloves2
-
oil1 oz
-
1 tbsp chili powderKorean chili paste (gochujang)1 tbsp
-
rice vinegar1 tbsp
-
sugar½ tsp
-
soy sauce, light2 tbsp
-
salt2 pinches
-
white sesame seeds to sprinkle
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
494.9 mg
Białko
3 g
Kalorie
484.3 kJ /
115.8 kcal
Tłuszcz
8.5 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
10.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mixed Berries Pavlova Stack
Pas d’évaluation
Coconut Dhal
Pas d’évaluation
Cranberry Sauce
1h
Cuban Mojito
5min
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM6)
10min
Grated Carrot Salad (TM6)
10min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25min
Artichoke Fettuccine Alfredo
Pas d’évaluation
Kale Chips
40min
Chickpea Ratatouille
1h
Vegan Creamy Tomato Soup
30min
Southern Mac & Cheese
30min