Urządzenia i Akcesoria
Spiralized Korean Cucumber Salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
cucumber ends trimmed in a circular shape to fit the blade width (see Tip)16 oz
-
fresh red chili e.g. Fresno, chipotle, deseeded, roughly cut1
-
fresh cilantro leaves only10 sprigs
-
garlic cloves2
-
oil1 oz
-
1 tbsp chili powderKorean chili paste (gochujang)1 tbsp
-
rice vinegar1 tbsp
-
sugar½ tsp
-
soy sauce, light2 tbsp
-
salt2 pinches
-
white sesame seeds to sprinkle
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
494.9 mg
Białko
3 g
Kalorie
484.3 kJ /
115.8 kcal
Tłuszcz
8.5 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
10.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10 min
Salmon with Grapefruit Quinoa
50 min
Cacio e Pepe
30 min
Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs
45 min
Fermented Onions (with Cutter)
72 godz. 30 min
Cultured Butter
12 godz. 15 min
Pea Pesto with Ricotta
10 min
Slow Cooked Beets
40 min
Quick and Spicy Black Beans
20 min
Chicken Mole Verde
1 godz. 5 min
Apple Onion Tea
15 min
Chili Oil Noodles
30 min