Urządzenia i Akcesoria
Tarragon Chicken Pasta
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
8 portions
Składniki
-
lemons zest and juiced (2 oz divided)1 - 2
-
chicken breast fillets, boneless, skinless organic, cut into pieces (1 in.)20 oz
-
dried tarragon divided1 ½ tsp
-
salt divided1 tsp
-
ground black pepper divided½ tsp
-
water60 oz
-
Parmesan stock cubes2
-
sugar snap peas trimmed8 oz
-
dried penne pasta8 oz
-
marinated artichoke hearts drained and cut in halves12 oz
-
roasted red peppers, preserved (8 oz), drained, julienned1 jar
-
extra virgin olive oil3 ½ oz
-
Dijon mustard1 tsp
-
honey1 tsp
-
feta cheese crumbled, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
511 mg
Białko
24 g
Kalorie
1519 kJ /
362 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
32 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1 godz.
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min
Turkey and Wild Rice Stuffed Peppers
1 godz. 45 min
Moroccan Chicken Bowl
45 min
Chicken Cacciatore with Orzo
1 godz. 5 min
Chicken Pesto Tagliatelle
1 godz. 5 min
Spaghetti with Beef and Olive Meatballs
40 min
Pork Gyros with Tzatziki
15 min
Sausage and Red Pepper Pasta
45 min
Basque Chicken
1 godz. 10 min
Chicken Marsala
40 min