
Urządzenia i Akcesoria
Tarragon Chicken Pasta
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
8 portions
Składniki
-
lemons zest and juiced (2 oz divided)1 - 2
-
chicken breast fillets, boneless, skinless organic, cut into pieces (1 in.)20 oz
-
dried tarragon divided1 ½ tsp
-
salt divided1 tsp
-
ground black pepper divided½ tsp
-
water60 oz
-
Parmesan stock cubes2
-
sugar snap peas trimmed8 oz
-
dried penne pasta8 oz
-
marinated artichoke hearts drained and cut in halves12 oz
-
roasted red peppers, preserved (8 oz), drained, julienned1 jar
-
extra virgin olive oil3 ½ oz
-
Dijon mustard1 tsp
-
honey1 tsp
-
feta cheese crumbled, to garnish
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
362 kcal /
1519 kJ
Białko
24 g
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
32 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Sód
511 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Chicken Breasts Pizzaiola
55 Min
Sriracha Chicken with Soba Noodle Salad
2 Std. 35 Min
Grilled Steaks with Red Pepper Sauce
25 Min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 Min
Turkey, Asparagus and Goat Cheese Penne
35 Min
Turkey and Corn Soup
1 Std. 5 Min
Chicken Pesto Tagliatelle
1 Std. 5 Min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 Min
Chicken Tikka Bowls with Kachumber
2 Std. 50 Min
Chicken Marsala
40 Min
Paprika Chicken with Vegetables and Mashed Sweet Potatoes
50 Min
Penne Bolognese
40 Min