Urządzenia i Akcesoria
Tarragon Chicken Pasta
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
8 portions
Składniki
-
lemons zest and juiced (2 oz divided)1 - 2
-
chicken breast fillets, boneless, skinless organic, cut into pieces (1 in.)20 oz
-
dried tarragon divided1 ½ tsp
-
salt divided1 tsp
-
ground black pepper divided½ tsp
-
water60 oz
-
Parmesan stock cubes2
-
sugar snap peas trimmed8 oz
-
dried penne pasta8 oz
-
marinated artichoke hearts drained and cut in halves12 oz
-
roasted red peppers, preserved (8 oz), drained, julienned1 jar
-
extra virgin olive oil3 ½ oz
-
Dijon mustard1 tsp
-
honey1 tsp
-
feta cheese crumbled, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
511 mg
Białko
24 g
Kalorie
1519 kJ /
362 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
32 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Breasts Pizzaiola
55 min
Lemon Garlic Chicken
30 min
Beef and Broccoli Sauté
30 min
Sesame Orange Chicken
1 godz. 30 min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Chicken Tetrazzini
40 min
Chicken Cacciatore with Orzo
1 godz. 5 min
Beef Stroganoff
40 min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Mediterranean Chicken
35 min
Basque Chicken
1 godz. 10 min
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1 godz.