
Urządzenia i Akcesoria
Steamed Pork Patty with Salted Egg
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
5 portions
Składniki
-
lean pork fillets partially frozen, cut in cubes (1 cm)180 g
-
pork fat partially frozen, cut in cubes (1 cm)120 g
-
pickled cucumber cut in pieces80 g
-
homemade chicken stock powder¼ tsp
-
sesame oil plus extra for greasing1 tbsp
-
oyster sauce1 tbsp
-
tapioca starch¾ tsp
-
white pepper powder1 pinch
-
ice water5 tbsp
-
salted egg yolk2
-
water800 g
-
fresh coriander leaves only, to garnish1 sprig
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
408 kcal /
1707.1 kJ
Białko
18.7 g
Tłuszcz
33.5 g
Węglowodany
3.1 g
Błonnik
0.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Pineapple Pork Ribs
1 Std. 10 Min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 Std. 5 Min
Pork Belly Cabbage Rice
45 Min
Yam Rice
45 Min
Vinegar Pork Knuckle
3 Std. 15 Min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 Min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1 Std. 10 Min
Chai Buey
1 Std. 45 Min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.