Urządzenia i Akcesoria
Steamed Pork Patty with Salted Egg
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
5 portions
Składniki
-
lean pork fillets partially frozen, cut in cubes (1 cm)180 g
-
pork fat partially frozen, cut in cubes (1 cm)120 g
-
pickled cucumber cut in pieces80 g
-
homemade chicken stock powder¼ tsp
-
sesame oil plus extra for greasing1 tbsp
-
oyster sauce1 tbsp
-
tapioca starch¾ tsp
-
white pepper powder1 pinch
-
ice water5 tbsp
-
salted egg yolk2
-
water800 g
-
fresh coriander leaves only, to garnish1 sprig
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
18.7 g
Kalorie
1707.1 kJ /
408 kcal
Tłuszcz
33.5 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
3.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Pineapple Pork Ribs
1 godz. 10 min
Pork Belly Cabbage Rice
45 min
Authentic Meat Floss
1 godz. 40 min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 godz. 10 min
Braised pork belly
55 min
Salted Chicken
5 godz. 10 min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2 godz. 25 min
Sweet and sour pork ribs
40 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min
Chao qing cai (Chinese greens)
10 min