Urządzenia i Akcesoria
Steamed Pork Patty with Salted Egg
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
5 portions
Składniki
-
lean pork fillets partially frozen, cut in cubes (1 cm)180 g
-
pork fat partially frozen, cut in cubes (1 cm)120 g
-
pickled cucumber cut in pieces80 g
-
homemade chicken stock powder¼ tsp
-
sesame oil plus extra for greasing1 tbsp
-
oyster sauce1 tbsp
-
tapioca starch¾ tsp
-
white pepper powder1 pinch
-
ice water5 tbsp
-
salted egg yolk2
-
water800 g
-
fresh coriander leaves only, to garnish1 sprig
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
18.7 g
Kalorie
1707.1 kJ /
408 kcal
Tłuszcz
33.5 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
3.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 godz. 5 min
Ginseng Wolfberry Bird's Nest
1 godz. 5 min
Drunken Herbal Prawns
4 godz. 55 min
Vinegar Pork Knuckle
3 godz. 15 min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 godz. 15 min
Steamed Pork Patty With Rice
25 min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40 min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min
Spring onion pork ribs
1 godz.