Urządzenia i Akcesoria
Bitter Gourd Salted Vege Soup
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
5 portions
Składniki
-
water2200 g
-
pork neck bones cut in pieces (4 cm)400 g
-
salted vegetables (hum choi) rinsed, soaked for 30 minutes, cut in pieces (3 cm)250 g
-
carrots cut in slices50 g
-
bitter gourd cut in strips (1 cm), core removed250 g
-
salted plum in brine, pitted1
-
yellow onions cut in wedges80 g
-
fresh ginger slices3
-
wolfberries (goji)20 g
-
salt1 pinch
-
white pepper powder1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
419 mg
Białko
23 g
Kalorie
941 kJ /
225 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Summer seafood soup
45min
Homemade Fish Ball Soup
2h
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min
Homemade Soy Milk
35min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1h 10min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1h 20min
Chicken porridge with century egg
30min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Ginger Sesame Oil Chicken
25min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2h 5min
Teochew Seafood Porridge
45min