Urządzenia i Akcesoria
Bitter Gourd Salted Vege Soup
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
5 portions
Składniki
-
water2200 g
-
pork neck bones cut in pieces (4 cm)400 g
-
salted vegetables (hum choi) rinsed, soaked for 30 minutes, cut in pieces (3 cm)250 g
-
carrots cut in slices50 g
-
bitter gourd cut in strips (1 cm), core removed250 g
-
salted plum in brine, pitted1
-
yellow onions cut in wedges80 g
-
fresh ginger slices3
-
wolfberries (goji)20 g
-
salt1 pinch
-
white pepper powder1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
419 mg
Białko
23 g
Kalorie
941 kJ /
225 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Long Bean Rice
1 godz. 10 min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1 godz. 20 min
Chai Buey
1 godz. 45 min
Vinegar Pork Knuckle
3 godz. 15 min
Curry chicken
1 godz.
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50 min
Rice Wine Chicken
30 min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 godz. 30 min
Braised Chicken with Mushroom
1 godz. 30 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Tomato-egg soup
20 min
Stir fried broccoli with carrot
15 min