Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2200 g water
- 400 g pork neck bones, cut in pieces (4 cm)
- 250 g salted vegetables (hum choi), rinsed, soaked for 30 minutes, cut in pieces (3 cm)
- 50 g carrots, cut in slices
- 250 g bitter gourd, cut in strips (1 cm), core removed
- 1 salted plum in brine, pitted
- 80 g yellow onions, cut in wedges
- 3 fresh ginger slices
- 20 g wolfberries (goji)
- 1 pinch salt
- 1 pinch white pepper powder
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 941 kJ / 225 kcal
- Białko
- 23 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 419 mg
Alternatywne przepisy
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40min
Dried Shrimp Sambal
55 Min
Tomato-egg soup
20min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 Min
Teochew Seafood Porridge
45min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 godz. 5 min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 Std. 10 Min
Chicken Porridge With Century Egg
30min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Nyonya Fish Maw Soup
1 godz. 10 min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Rice Wine Chicken
30min