Bitter Gourd Salted Vege Soup

Bitter Gourd Salted Vege Soup

4.4 8 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
5 portions

Składniki

  • water
    2200 g
  • pork neck bones cut in pieces (4 cm)
    400 g
  • salted vegetables (hum choi) rinsed, soaked for 30 minutes, cut in pieces (3 cm)
    250 g
  • carrots cut in slices
    50 g
  • bitter gourd cut in strips (1 cm), core removed
    250 g
  • salted plum in brine, pitted
    1
  • yellow onions cut in wedges
    80 g
  • fresh ginger slices
    3
  • wolfberries (goji)
    20 g
  • salt
    1 pinch
  • white pepper powder
    1 pinch

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 225 kcal / 941 kJ
Białko 23 g
Tłuszcz 9 g
Węglowodany 13 g
Błonnik 4 g
Tłuszcz nasycony 3 g
Sód 419 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...