Urządzenia i Akcesoria
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
water extra 2 tbsp water for mixing in Step 51700 g
-
vegetable oil3 tbsp
-
salt1 tsp
-
broccoli rinsed, cut in florets300 g
-
garlic cloves2
-
dried Chinese mushrooms soaked to soften, stems removed8
-
beancurd sheets dried100 g
-
dark soy sauce¼ tsp
-
light soy sauce1 ½ tbsp
-
oyster sauce1 tbsp
-
sugar1 ½ tsp
-
sesame oil½ tsp
-
white pepper powder½ tsp
-
cornflour (starch)1 tbsp
-
wolfberries (goji) (opcjonalnie)5 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
944 mg
Białko
7 g
Kalorie
786 kJ /
188 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cantonese Steamed Fish
40 min
Stir Fried Whole Fish
20 min
Hand Ripped Cabbage
20 min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1 godz. 5 min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50 min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35 min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1 godz. 10 min
Braised Chicken with Mushroom
1 godz. 30 min
Teochew Seafood Porridge
45 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.