Drunken Herbal Prawns
TM6 TM5 TM31

Drunken Herbal Prawns

4.3 (8 ocen)

Składniki

  • 800 g medium-sized prawns, deveined and patted dry with paper towels
  • 350 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
  • 1 ½ tsp salt
  • ½ tsp sugar
  • 3 cm fresh ginger, cut in thin strips
  • 150 g water
  • 10 g black rice vinegar (opcjonalnie)
  • 10 Chinese red dates, rinsed and pitted
  • 10 g dang gui (Chinese angelica root), cut in slices
  • 1 tbsp wolfberries (goji), soaked to soften
  • 2 tsp chicken stock powder
  • 1 sprig fresh coriander, chopped, to garnish

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
878 kJ / 210 kcal
Białko
24 g
Węglowodany
7 g
Tłuszcz
2 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Błonnik
0 g
Sód
1982 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy