Urządzenia i Akcesoria
Braised Chicken Feet and Abalone
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
3 portions
Składniki
-
chicken feets halved at joints, claws removed400 g
-
hot water to blanch
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)15 g
-
abalone (6-8 pieces), rinsed, scored80 g
-
fresh ginger1 slice
-
star anise1 piece
-
dried bay leaf1
-
cinnamon stick1
-
cooking oil20 g
-
garlic clove1
-
light soy sauce25 g
-
dark soy sauce30 g
-
water100 g
-
lump sugar40 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
35.9 g
Kalorie
2043.3 kJ /
488.3 kcal
Tłuszcz
28.7 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
21.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mapo tofu
15 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50 min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Chicken porridge with century egg
30 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Chicken Porridge With Century Egg
30 min
Dried Shrimp Sambal
55 min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1 godz. 20 min
Yam Rice
45 min
Sambal Petai Prawns
20 min
Fried Beehoon
20 min