Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g sesame oil
- 100 g fresh ginger, shredded
- 1200 g kampung chicken, with skin and bone, cut in pieces (3-4 cm)
- 20 g dried black fungi, soaked to soften, shredded
- 500 g glutinous rice wine
- 2 tsp salt
- 1 tsp lump sugar (opcjonalnie)
- 20 g wolfberries (goji)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2000 kJ / 478 kcal
- Białko
- 38 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 24 g
- Błonnik
- 3 g
Alternatywne przepisy
Chai Buey
1 godz. 45 min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Mapo tofu
15min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 Std. 10 Min
Taiwanese three cup chicken
20min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50min
Salted Fish Pork Belly
30 Min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 Std. 30 Min
Braised pork belly
55min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min