Rice Wine Chicken
TM6 TM5

Rice Wine Chicken

4.7 (19 ocen)

Składniki

  • 40 g sesame oil
  • 100 g fresh ginger, shredded
  • 1200 g kampung chicken, with skin and bone, cut in pieces (3-4 cm)
  • 20 g dried black fungi, soaked to soften, shredded
  • 500 g glutinous rice wine
  • 2 tsp salt
  • 1 tsp lump sugar (opcjonalnie)
  • 20 g wolfberries (goji)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2000 kJ / 478 kcal
Białko
38 g
Węglowodany
7 g
Tłuszcz
24 g
Błonnik
3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy