Urządzenia i Akcesoria
Rice Wine Chicken
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
sesame oil40 g
-
fresh ginger shredded100 g
-
kampung chicken with skin and bone, cut in pieces (3-4 cm)1200 g
-
dried black fungi soaked to soften, shredded20 g
-
glutinous rice wine500 g
-
salt2 tsp
-
lump sugar (opcjonalnie)1 tsp
-
wolfberries (goji)20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
38 g
Kalorie
2000 kJ /
478 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1 godz.
Braised pork belly
55 min
Steamed Pork Patty With Rice
25 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 godz. 5 min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 godz. 30 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1 godz. 10 min
Yam Rice
45 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 godz. 10 min
Tomato-egg soup
20 min