Rice Wine Chicken

Rice Wine Chicken

4.6 22 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
6 portions

Składniki

  • sesame oil
    40 g
  • fresh ginger shredded
    100 g
  • kampung chicken with skin and bone, cut in pieces (3-4 cm)
    1200 g
  • dried black fungi soaked to soften, shredded
    20 g
  • glutinous rice wine
    500 g
  • salt
    2 tsp
  • lump sugar (opcjonalnie)
    1 tsp
  • wolfberries (goji)
    20 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 478 kcal / 2000 kJ
Białko 38 g
Tłuszcz 24 g
Węglowodany 7 g
Błonnik 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...