Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g sesame oil
- 100 g fresh ginger, shredded
- 1200 g kampung chicken, with skin and bone, cut in pieces (3-4 cm)
- 20 g dried black fungi, soaked to soften, shredded
- 500 g glutinous rice wine
- 2 tsp salt
- 1 tsp lump sugar (opcjonalnie)
- 20 g wolfberries (goji)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2000 kJ / 478 kcal
- Białko
- 38 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 24 g
- Błonnik
- 3 g
Alternatywne przepisy
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Salted Fish Pork Belly
30 min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Taiwanese three cup chicken
20 min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50min
Vinegar Pork Knuckle
3 Std. 15 Min
Nyonya Fish Maw Soup
1 Std. 10 Min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 Std. 30 Min
Drunken Herbal Prawns
4 godz. 55 min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 min
Braised pork belly
55 min