Pig's Stomach And White Pepper Soup
TM6

Pig's Stomach And White Pepper Soup

4.0 (3 oceny)

Składniki

  • 1 pig’s stomach (approx. 450 g)
  • 2 - 3 pinches salt
  • 2 ½ tsp white peppercorns (8 g)
  • 1700 g water
  • 1 whole chicken leg (approx. 350 g), with skin and bone
  • 8 g Chinese dang gui (Chinese angelica roots), sliced
  • 2 sprigs fresh coriander, roots and leaves separated
  • 15 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
  • 12 g wolfberries (goji)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
883 kJ / 211 kcal
Białko
25 g
Węglowodany
1 g
Tłuszcz
11 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Błonnik
0 g
Sód
119 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy