Urządzenia i Akcesoria
Pig's Stomach And White Pepper Soup
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
5 portions
Składniki
-
pig’s stomach (approx. 450 g)1
-
salt2 - 3 pinches
-
white peppercorns (8 g)2 ½ tsp
-
water1700 g
-
whole chicken leg (approx. 350 g), with skin and bone1
-
Chinese dang gui (Chinese angelica roots), sliced8 g
-
fresh coriander roots and leaves separated2 sprigs
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)15 g
-
wolfberries (goji)12 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
119 mg
Białko
25 g
Kalorie
883 kJ /
211 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Sesame Crème
10 min
Vinegar Pork Knuckle
3 godz. 15 min
Mapo tofu
15 min
Braised pork belly
55 min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min
Rice Wine Chicken
30 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min
Hakka Rice Wine Chicken
1 godz. 25 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min