Urządzenia i Akcesoria
Pork Belly In Shrimp Paste
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 55 min
3 portions
Składniki
-
cooking oil30 g
-
pork belly, with skin patted dry with kitchen towels, cut in pieces (2 cm x 1 cm)300 g
-
garlic cloves5
-
fresh ginger julienned40 g
-
shredded dried cuttlefish approx. 5 cm long20 g
-
bird's eye chilli (chilli padi) (opcjonalnie) sliced1
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 tbsp
-
shrimp paste (har cheong)30 g
-
water350 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
107 mg
Białko
15 g
Kalorie
2835 kJ /
678 kcal
Tłuszcz
64 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
21 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salted Fish Pork Belly
30 min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min
Oil-free honey chicken wings
50 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Rice Wine Chicken
30 min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 godz. 5 min
Authentic Meat Floss
1 godz. 40 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30 min
Yam Rice
45 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.