Urządzenia i Akcesoria
Hakka Yam Abacus
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
5 portions
Składniki
-
water2700 g
-
yam (taro roots) peeled, cut in cubes (2 cm)500 g
-
salt3 tsp
-
tapioca flour150 g
-
garlic cloves8
-
shallots20 g
-
dried shrimp soaked in hot water for 30 minutes15 g
-
cooking oil plus 2 tbsp30 g
-
dried shredded squid soak in hot water for 30 minutes10 g
-
dried shiitake mushrooms soaked to soften, stems removed, cut in thin slices4
-
dried black fungus soaked to soften, cut in thin strips3
-
minced pork100 g
-
oyster sauce1 tbsp
-
dark sesame oil roasted1 tsp
-
dark soy sauce½ tsp
-
white pepper powder½ tsp
-
fresh red chilli julienned1
-
spring onions chopped2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1553 mg
Białko
11 g
Kalorie
2013 kJ /
409 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
9 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Reunion Dishes
13 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 godz. 10 min
Sesame Crème
10 min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50 min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 godz. 30 min
Luo bo gao (radish cakes)
25 godz. 20 min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Vinegar Pork Knuckle
3 godz. 15 min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min
Yam Rice
45 min
Rice Wine Chicken
30 min