Urządzenia i Akcesoria
Ang Chow Chicken (Red Fermented Rice Wine Chicken)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
6 portions
Składniki
-
chicken thigh fillets (approx. 4 pieces), with skin, cut in pieces (4 cm)1200 g
-
salt1 ½ tsp
-
toasted sesame oil2 tbsp
-
red glutinous rice wine4 tbsp
-
old ginger cut in slices20 g
-
red glutinous rice wine dregs (ang chow)100 g
-
light soy sauce10 g
-
molasses sugar10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
767 mg
Białko
33 g
Kalorie
2220 kJ /
530 kcal
Tłuszcz
38 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3 godz. 15 min
Vinegar Pork Knuckle
3 godz. 15 min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Rice Wine Chicken
30 min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 godz. 5 min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1 godz. 50 min
Pork Belly In Shrimp Paste
55 min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 godz. 5 min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 godz. 30 min