
Urządzenia i Akcesoria
Ang Chow Chicken (Red Fermented Rice Wine Chicken)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
6 portions
Składniki
-
chicken thigh fillets (approx. 4 pieces), with skin, cut in pieces (4 cm)1200 g
-
salt1 ½ tsp
-
toasted sesame oil2 tbsp
-
red glutinous rice wine4 tbsp
-
old ginger cut in slices20 g
-
red glutinous rice wine dregs (ang chow)100 g
-
light soy sauce10 g
-
molasses sugar10 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
530 kcal /
2220 kJ
Białko
33 g
Tłuszcz
38 g
Węglowodany
4 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Sód
767 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1 godz. 30 min
Chai Buey
1 godz. 45 min
Rice Wine Chicken
30 min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1 godz. 15 min
Lemon Chicken
25 min
Yam Rice
45 min
Pork Belly Cabbage Rice
45 min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 godz. 10 min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Tomato-egg soup
20 min