
Urządzenia i Akcesoria
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
3 portions
Składniki
-
cooking oil50 g
-
onions cut in slices60 g
-
fresh shiitake mushrooms cut in slices3
-
fresh green chilli cut in slices1
-
salt1 pinch
-
white pepper powder1 pinch
-
garlic cloves20 g
-
fresh ginger2 cm
-
pork belly, skinless cut in thin slices (0.3 cm)100 g
-
kimchi (Korean fermented vegetable)150 g
-
rice wine1 tbsp
-
gochujang (Korean chilli paste)1 tbsp
-
spring onions white part only, chopped1 tbsp
-
sesame oil3 - 4 drops
-
white sesame seeds toasted, to garnish1 tsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
358.3 kcal /
1499.3 kJ
Białko
5.9 g
Tłuszcz
27.8 g
Węglowodany
21.5 g
Błonnik
3.2 g