Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
TM6 TM5

Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi

4.2 (39 ocen)

Składniki

  • 50 g cooking oil
  • 60 g onions, cut in slices
  • 3 fresh shiitake mushrooms, cut in slices
  • 1 fresh green chilli, cut in slices
  • 1 pinch salt
  • 1 pinch white pepper powder
  • 20 g garlic cloves
  • 2 cm fresh ginger
  • 100 g pork belly, skinless, cut in thin slices (0.3 cm)
  • 150 g kimchi (Korean fermented vegetable)
  • 1 tbsp rice wine
  • 1 tbsp gochujang (Korean chilli paste)
  • 1 tbsp spring onions, white part only, chopped
  • 3 - 4 drops sesame oil
  • 1 tsp white sesame seeds, toasted, to garnish

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1499.3 kJ / 358.3 kcal
Białko
5.9 g
Węglowodany
21.5 g
Tłuszcz
27.8 g
Błonnik
3.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy