Peperonata all'orientale con funghi

Peperonata all'orientale con funghi

5.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 porzioni

Składniki

  • 30 g di olio di sesamo, tostato
  • 15 g di zucchero
  • 10 g di zenzero fresco a fette
  • 150 g di funghi cardoncelli, freschi tagliati a pezzi
  • 100 g di peperoni misti tagliati a pezzi
  • 30 g di salsa vegetariana di funghi orecchioni (o funghi ostrica)
    30 g di salsa di ostriche
  • 50 g di foglie di basilico thai, fresche

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 1.83 g
Kalorie 471 kJ / 112 kcal
Tłuszcz 7.76 g
Błonnik 1.411 g
Węglowodany 9.95 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...