Pesto di rucola e peperoncino

Pesto di rucola e peperoncino

4.5 6 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
6 porzioni

Składniki

  • 100 g di olio di oliva
  • 2 spicchi di aglio
  • 120 g di rucola senza steli
  • 80 g di Parmigiano a pezzi
  • 30 g di nocciole
  • 1 peperoncino rosso tagliato a metà per lungo, senza semi
  • 1 cucchiaino di sale marino

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 5 g
Kalorie 1046 kJ / 250 kcal
Tłuszcz 25 g
Błonnik 0.75 g
Węglowodany 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...