Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di olio di oliva
- 2 spicchi di aglio
- 120 g di rucola, senza steli
- 80 g di Parmigiano, a pezzi
- 30 g di nocciole
- 1 peperoncino rosso tagliato a metà per lungo, senza semi
- 1 cucchiaino di sale marino
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1046 kJ / 250 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Błonnik
- 0.75 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Insalata di carote con salsa allo yogurt (TM6)
10min
Purè di patate nature
55min
Pesto di basilico
10min
Besciamella
15 Min
Ravioli di ricotta con sugo di melanzane
1hod. 40min
Confettura di prugne
Brak ocen
Confettura di pesche e banane
Brak ocen
Pesto di zucchine e basilico
20 Min
Besciamella
15 Min
Contorno di peperoni al vapore
40min
Insalata di riso
40min
Pesto di peperoni Padrón
4h 15min