Pesto di rucola e peperoncino
TM6 TM5

Pesto di rucola e peperoncino

5.0 (3 oceny)

Składniki

  • 100 g di olio di oliva
  • 2 spicchi di aglio
  • 120 g di rucola, senza steli
  • 80 g di Parmigiano, a pezzi
  • 30 g di nocciole
  • 1 peperoncino rosso tagliato a metà per lungo, senza semi
  • 1 cucchiaino di sale marino

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1046 kJ / 250 kcal
Białko
5 g
Węglowodany
1 g
Tłuszcz
25 g
Błonnik
0.75 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy