Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe

Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe

4.3 3 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
2 porzioni

Składniki

  • 1 rametto di prezzemolo fresco le foglioline lavate
  • 1 rametto di timo fresco le foglioline lavate
  • 1 rametto di origano fresco le foglioline lavate
  • ½ spicchio di aglio
  • 30 g di burro morbido
  • 2 di bistecca di filetto di manzo (180-200 g l'una, spessore 3 cm)
  • ½ cucchiaino di sale
  • ¼ di cucchiaino di pepe macinato
  • 2 foglia di alloro secca
  • 1850 g di acqua
  • 30 g di succo di limone, spremuto fresco

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 43 g
Kalorie 1415.5 kJ / 1753 kcal
Tłuszcz 18.5 g
Błonnik 0.2 g
Węglowodany 0.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...