Fagiolini verdi con timo

Fagiolini verdi con timo

3.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
2 porzioni

Składniki

  • 150 - 200 g di fagiolini verdi, freschi piccoli
    150 - 200 g di taccole fresche
  • 2 rametti di timo fresco
  • ½ cucchiaio di olio di oliva
  • ⅛ - ¼ di cucchiaino di sale
  • acqua per immergere il sacchetto
  • 1850 g di acqua + q.b. per immergere il sacchetto
  • 1 cucchiaino raso di acido ascorbico
    30 g di succo di limone, spremuto fresco, (mezzo limone)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 1.8 g
Kalorie 217.3 kJ / 52.3 kcal
Tłuszcz 2.8 g
Błonnik 1.5 g
Węglowodany 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...