Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 - 200 g di fagiolini verdi, freschi, piccoli
- 2 rametti di timo fresco
- ½ cucchiaio di olio di oliva
- ⅛ - ¼ di cucchiaino di sale
- acqua, per immergere il sacchetto
- 1850 g di acqua + q.b. per immergere il sacchetto
- 1 cucchiaino raso di acido ascorbico
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 217.3 kJ / 52.3 kcal
- Białko
- 1.8 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 2.8 g
- Błonnik
- 1.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Uova sode
20 min
Involtini di fagiolini, patate e burro al timo
Brak ocen
Asparagi con salsa olandese allo yogurt
30min
Uova sode
20 min
Fagiolini al curry con riso
Brak ocen
Pesce al vapore con verdure miste
1h 20min
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40 min
Insalata di fagiolini con pancetta
40 min
Petto di pollo con funghi e verdure
1óra
Patate lesse
30min
Purea di mele per la dispensa
Brak ocen
Porri saltati (200 g)
20 min