Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 - 200 g di fagiolini verdi, freschi, piccoli
- 2 rametti di timo fresco
- ½ cucchiaio di olio di oliva
- ⅛ - ¼ di cucchiaino di sale
- acqua, per immergere il sacchetto
- 1850 g di acqua + q.b. per immergere il sacchetto
- 1 cucchiaino raso di acido ascorbico
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 217.3 kJ / 52.3 kcal
- Białko
- 1.8 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 2.8 g
- Błonnik
- 1.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Patate lesse
30min
Contorno di peperoni al vapore
40min
Carciofi alla romana
50min
Funghi all'aglio
20min
Asparagi con patate
50min
Carciofi alla romana
50min
Uova sode
20min
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40min
Frittata
35min
Involtini di fagiolini, patate e burro al timo
Brak ocen
Insalata di fagiolini con pancetta
40min
Fagiolini al pomodoro
55min