Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g di acqua
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 600 g di patate, a pezzi (3 cm)
- 200 g di fagiolini verdi freschi
- 8 - 16 fettine di pancetta tesa di maiale (100 g), affumicata, a fette sottili
- 80 - 100 g di burro
-
1 - 2
cucchiaini di timo fresco
lub 1 cucchiaino di timo secco
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1596 kJ / 382 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 26 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Błonnik
- 2.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Biscotti milanesini
3 Std.
Crema Thermomix®
45 min
Insalata di riso
1 Std.
Fagiolini verdi con timo
1h 10 min
Minestrone
45 min
Riso al latte con purea ai frutti di bosco
55 λεπτ.
Insalata di fagiolini con pancetta
40 min
Biscotti tipo Oreo®
3h 50 min
Filetto di maiale in salsa al vino rosso e contorno di carote
45 min
Petto d'anatra in salsa di zenzero e arance, purè di patate e fagiolini
1h 10 min
Tiramisù
5h 40min
Pancake americani
40 min