Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g di acqua
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 600 g di patate, a pezzi (3 cm)
- 200 g di fagiolini verdi freschi
- 8 - 16 fettine di pancetta tesa di maiale (100 g), affumicata, a fette sottili
- 80 - 100 g di burro
-
1 - 2
cucchiaini di timo fresco
lub 1 cucchiaino di timo secco
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1596 kJ / 382 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 26 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Błonnik
- 2.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Frittata di zucchine
40 Min
Confettura classica
55 Min
Cornetti con carne macinata
30 min
Asparagi con patate
50 min
Fagiolini verdi con timo
1 godz. 10 min
Tortillas Tex Mex con carne di maiale
1h 20 min
Gnocchi di patate
1h 30 min
Crostata di mele
1 godz. 15 min
Focaccia con acciughe
Brak ocen
Vellutata di zucca, riso con pesce e verdure, crumble di mele e pere
1 Std.
Integratore per le difese immunitarie
5 Min
Cotechino e lenticchie
1 Std.