Urządzenia i Akcesoria
Zalmtartaar
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 porties
Składniki
-
roze peperkorrels plus extra om te garneren1 tl
-
verse dille alleen de blaadjes, plus wat extra om te garneren2 takjes
-
zalmfilet, vers in 3 stukken gesneden300 g
-
citroensap vers geperst40 g
-
olijfolie2 el
-
Worcestershire saus½ tl
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
waterkers bladeren100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
10 g
Kalorie
560 kJ /
134 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vanille Witte Wijn Peren met Amandel Crumble
Keine Bewertungen
Hartige cheesecake met kruiden en pistachenoten
Keine Bewertungen
Aardappeltortilla met chorizo
50 Min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Rijstsalade
1 Std.
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2 Std. 45 Min
Steak tartaar
30 Min
Kippennoedelsoep
1 Std. 35 Min
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1 Std. 35 Min
Boemkool buffalo hapjes
35 Min
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30 Min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 Min