Urządzenia i Akcesoria
Pasta Primavera
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
lemon1
-
Parmesan cheese, cut into pieces2 oz
-
fresh parsley, leaves only½ oz
-
red onions cut into pieces (¾ in.)3 oz
-
red bell peppers cut into pieces (¾ in.)3 oz
-
garlic cloves smashed2
-
extra virgin olive oil divided, plus extra to drizzle1 oz
-
carrots peeled, cut into pieces (¾ in.)3 oz
-
broccoli florets medium3 oz
-
3 oz zucchini, cut into pieces (¾ in.)yellow squash cut into pieces (¾ in.)3 oz
-
water16 oz
-
salt1 ½ tsp
-
9 oz rotini pasta, driedpenne pasta, dried9 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
736.9 mg
Białko
10.4 g
Kalorie
1113.4 kJ /
266.1 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
2.4 g
Węglowodany
38.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pasta and Rice
8 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Macarons with Pistachio Ganache
2 godz. 30 min
Spaghetti Carbonara
40 min
Chicken with Roasted Red Pepper and Squash (Diabetes)
55 min
Broccoli Stem Slaw
15 min
Potato Gratin
1 godz. 10 min
Lemon Garlic Chicken
30 min
Spicy Eggplant, Chickpeas and Chicken
30 min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
45 min
Artichoke Fettuccine Alfredo
Brak ocen
Spaghetti with Anchovies and Toasted Bread Crumbs
Brak ocen
Banana Bread (Brown Sugar)
1 godz. 30 min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1 godz.