Urządzenia i Akcesoria
Mosselen in kruidige tomatensaus
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 porties
Składniki
-
ui gehalveerd120 g
-
teentje knoflook1
-
olijfolie85 g
-
½ tl gedroogde pepervlokken, volgens smaakgemalen cayennepeper volgens smaak½ tl
-
mosselen, vers, schoongemaakt in de schaal1000 g
-
gehakte tomaten, uit blik of vers200 g
-
droge witte wijn100 g
-
zout1 snuifje
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
6 g
Kalorie
1076 kJ /
257 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
1.1 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Soubisesaus
Brak ocen
Driegangen maaltijd voor twee
1 godz. 15 min
Roodbruin gekleurde eieren
Brak ocen
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50 min
Chili con carne
40 min
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40 min
IJssandwich
Brak ocen
Varkenshaasje in papillot
1 godz.
Groentesoep met pasta, varkensrollade met groenten, puddinkjes, muffins
Brak ocen
Kip met rode paprika
1 godz. 5 min
Mosselen in romige witte wijnsaus
45 min
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1 godz. 10 min