Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- extra vergine olijfolie, plus extra om in te vetten
- 50 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 50 g uien, gehalveerd
- 1 ½ - 2 teentje knoflook, naar smaak
- 4 takjes verse peterselie, enkel de blaadjes
- 40 g broodkruimels
- 400 g rundergehakt
- 2 eieren
- ½ tl vers gemalen zwarte peper
- 2 tl zout
-
50
g Gruyère kaas, in schijfjes (2-3 mm)
lub 50 g Cheddar kaas, in schijfjes (2-3 mm) - 25 g verse babyspinazie
- 20 g extra vergine olijfolie
- 450 g gele paprika, in stukken (3-4 cm)
- 4 - 5 verse basilicumbladeren
-
400
g tomatenblokjes uit blik
lub 400 g verse tomaten, in stukken (2-3 cm) - 200 g water
- 1 snuifje suiker (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 2128 kJ / 508 kcal
- Białko
- 35 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 31 g
- Błonnik
- 6.1 g
Alternatywne przepisy
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4h
Alpengratin
50min
Rundsburgers met kaasvulling
40min
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40min
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1h 15 min
Pakketjes van krab in tomatensaus
45min
Multi-inzetbaar | Pulled pork in taco's / in loempia's / in salades
Brak ocen
Kipfilets pizzaiola
55min
Lam in korst op Italiaanse wijze
5h
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35 Min
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1h 10min
Vleesballetjes met tomatensaus
45min