Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- extra vergine olijfolie, plus extra om in te vetten
- 50 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 50 g uien, gehalveerd
- 1 ½ - 2 teentje knoflook, naar smaak
- 4 takjes verse peterselie, enkel de blaadjes
- 40 g broodkruimels
- 400 g rundergehakt
- 2 eieren
- ½ tl vers gemalen zwarte peper
- 2 tl zout
-
50
g Gruyère kaas, in schijfjes (2-3 mm)
lub 50 g Cheddar kaas, in schijfjes (2-3 mm) - 25 g verse babyspinazie
- 20 g extra vergine olijfolie
- 450 g gele paprika, in stukken (3-4 cm)
- 4 - 5 verse basilicumbladeren
-
400
g tomatenblokjes uit blik
lub 400 g verse tomaten, in stukken (2-3 cm) - 200 g water
- 1 snuifje suiker (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 2128 kJ / 508 kcal
- Białko
- 35 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 31 g
- Błonnik
- 6.1 g
Alternatywne przepisy
Bloemkool met kaas
55 Min
Vislasagne met asperges en prei
1 Std. 30 Min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25 min
Mexicaanse tostadas met gehakt
1 Std. 10 Min
Kippendijen met rijst in rode paprikasaus
4 Std. 45 Min
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
35min
Chinees varkensvlees met groenten
1 Std. 20 Min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1 Std.
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1 Std. 10 Min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45 Min
Alpengratin
50 Min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40 Min