Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 teentje knoflook
- 80 g uien, gehalveerd
- 200 g rode paprika's, in stukken
- 500 g tomaten, in stukken
- ½ tl gemalen peper, en iets meer om te bestrooien
- 2 - 3 snuifjes gemalen cayennepeper
- 1 tl paprikapoeder
- 30 g olijfolie, en iets meer om te bakken
- 120 g water
- 30 g tomatenpuree
- 1 tl zout, en iets meer om te bestrooien
- 2 takjes verse tijm
- 600 g kabeljauwfilet, met vel (in 4 stukken)
- ½ bos verse peterselie, gehakt
- 1 citroen, in schijfjes
- stokbrood, in sneetjes, om op te dienen
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1291.8 kJ / 308.7 kcal
- Białko
- 29.6 g
- Węglowodany
- 13.1 g
- Tłuszcz
- 16.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 4.1 g
- Sód
- 728.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pesto en zongedroogde tomatencake
40 Min
Scampi cajun citroen pasta
30 Min
Geraspte wortelsalade
10 min
Wintergroente en rundvlees cholent
4 Std. 30 Min
Rabarber, gember en citroen risotto
Brak ocen
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50 Min
Quiche met kip en peer
2 godz. 40 min
Gochujang zeevruchtenrisotto
1 Std.
Gegratineerde coquilles
25 min
Asperge ovenschotel
1 Std. 30 Min
Zalm met venkel
40 Min
Op Italiaanse wijze pesto pasta met gekonfijte kerstomaatjes (vegetarisch)
30 Min