Urządzenia i Akcesoria
Kip met rode paprika
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 porties
Składniki
-
teentje knoflook2
-
extra vergine olijfolie40 g
-
paprika, rode in stukken (2-3 cm)350 g
-
verse basilicum1 takje
-
fijn zout2 tl
-
verse tijm1 takje
-
verse rozemarijn1 takje
-
rode peper (opcjonalnie)1 snuifje
-
laurierblad, gedroogd1
-
ansjovisfilets, in olie of gepekeld, goed uitgelekt2 - 3
-
kippenpootjes, ontveld, met been (dijen en bouten gesplitst)700 g
-
blond bier100 g
-
50 g water, + 1 tl groentebouillonpasta, zelfgemaaktgroentenbouillon (opcjonalnie)50 g
-
witte peper1 snuifje
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
22.7 g
Kalorie
996 kJ /
238 kcal
Tłuszcz
14.6 g
Węglowodany
4.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Focus op gevogelte
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Vegetarische Wellington
2 godz. 10 min
Zwarte rijstpizza met courgetteroom, gebakken garnalen en kwark
Brak ocen
Chorizo, aardappel en koolsoep
Brak ocen
Gestoofde paddenstoelen met paprika
25 min
Kippenborstfilet met topping van courgette
50 min
Kip gevuld met groenten en aardappelen
55 min
Chili van rund met citroenfeta
45 min
Antioxidantenboost
10 min
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50 min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45 min
Groenteflan
1 godz. 35 min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50 min