Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 eieren
- 280 g courgette, in kleine blokjes gesneden
- 120 g wortels, in kleine blokjes gesneden
- 100 g doperwten uit de diepvries
- 1200 g water
- 1 tl zout, plus extra naar smaak
- 250 g voorgekookte rijst (ca. 15 minuten kooktijd)
- 200 g tonijn in olie (uit blik) (gewicht inclusief olie), afgegoten, in stukjes gesneden
- 100 g zwarte of groene olijfen, ontpit, heel of gehakt
- 15 - 20 g augurken, in plakjes gesneden
- 1 takje verse munt, alleen de blaadjes
- 1 el extra vergine olijfolie
- 1 - 2 tl azijn (opcjonalnie)
- 7 kerstomaten, in helften of kwarten gesneden
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 2027 kJ / 485 kcal
- Białko
- 21 g
- Węglowodany
- 59 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Viscurry
35min
Groenten met aardappelen en vlees
35min
Drijvende eilandjes
40min
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1 Std. 15 Min
Penne met mosselen
1h 5min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50min
Pastasalade met forel en groenten
Brak ocen
Fijngehakt rauw vlees
35min
Glutenvrij Focacciabrood
1h
Bessenmousse
4h 50min
Pastasalade met groenten
1h
Orzo pasta met zalm en spinazie
40min