Urządzenia i Akcesoria
Kip gevuld met groenten en aardappelen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 porties
Składniki
Gevulde kip
-
courgette in stukken100 g
-
rode paprika in stukken100 g
-
mozzarella in blokjes200 g
-
fijn zout1 snuifje
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
-
basilicum1 snuifje
-
kippenborstfilet (ong. 4-6 filets)800 g
-
kruidenzout1 tl
-
courgette100 g
-
rode paprika200 g
-
gele paprika150 g
-
water600 g
-
aardappelen in schijfjes400 g
-
kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
bloem30 g
-
volle room30 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
62 g
Kalorie
2113 kJ /
505 kcal
Tłuszcz
15 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Focus op gevogelte
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Pastasalade met kip
1 godz. 15 min
Spaghetti carbonara
40 min
Mediterrane kippenpastei
50 min
Krokante kalkoenballetjes met linzen
Brak ocen
Griekse varkensstoofpot
45 min
Varkenshaasje in papillot
1 godz.
Tomatenmannetjes
Brak ocen
Mediterrane zeevruchten met rijst en chorizo
1 godz. 5 min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1 godz. 25 min
Kip met romige groenten saus
50 min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 min
Kipfilets pizzaiola
55 min