Urządzenia i Akcesoria
Ovenschotel van scampi en vermicelli
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 porties
Składniki
-
plantaardige olie10 g
-
verse gember in dunne schijfjes5 g
-
rode peper diagonaal gesneden1
-
lente-uitjes in schijfjes3
-
rauwe scampi, gepeld en darmkanaal verwijderd10
-
glasmie gedrenkt in water gedurende 10 minuten, in tweeën gesneden100 g
-
zout1 tl
-
sojasaus3 el
-
suiker1 tl
-
ketchup1 el
-
rijstwijn1 el
-
water100 g
-
sesamolie (opcjonalnie)¼ tl
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
16 g
Kalorie
753 kJ /
180 kcal
Tłuszcz
5 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Oosters koken
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Mango-passievruchttaart met bavaroiscrème
Brak ocen
Aardappelgoulash op twee manieren - veganistisch en met vlees
Brak ocen
Citroenslush
10 min
Tajine van kip met honing en pruimen
40 min
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50 min
Varkenshaasje in papillot
1 godz.
Vislasagne met courgette
1 godz.
Tomatenmannetjes
Brak ocen
Gestoomde aardappelkroon
50 min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50 min
Kip met romige groenten saus
50 min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50 min