Kippenborstfilet met topping van courgette
TM31 TM5 TM6

Kippenborstfilet met topping van courgette

4.0 (3 oceny)

Składniki

  • 50 g uien, in stukken
  • 100 g wortelen, in stukken (2-3 cm)
  • 300 g courgettes, in schijfjes
  • 50 g extra vergine olijfolie
  • 400 g kippenfilets, horizontaal doorgesneden
  • 500 g water

Wartości odżywcze
na 1 portie
Kalorie
1004 kJ / 240 kcal
Białko
25 g
Węglowodany
4 g
Tłuszcz
13.9 g
Błonnik
1.9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy