Urządzenia i Akcesoria
Kippenborstfilet met topping van courgette
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 porties
Składniki
-
uien in stukken50 g
-
wortelen in stukken (2-3 cm)100 g
-
courgettes in schijfjes300 g
-
extra vergine olijfolie50 g
-
kippenfilets horizontaal doorgesneden400 g
-
water500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
25 g
Kalorie
1004 kJ /
240 kcal
Tłuszcz
13.9 g
Błonnik
1.9 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Focus op gevogelte
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Zalm met broccoli en honing-mosterdsaus
40min
Scampi cajun citroen pasta
30min
Tarbot met salsasaus
Pas d’évaluation
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50min
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25min
Groenten-aardappelsalade met kip
1h 15min
Runderragout met aardappelen
1h 10min
Eenvoudige Tonijnpasteitjes met Groenten en Citroenvinaigrette
Pas d’évaluation
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30min
Stoofvlees
3h 10min
Gestoomde broodjes
2h 10min