Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 450 g rode paprika, in grote stukken
- 280 g gele paprika, in grote stukken
- 220 g groene paprika, in grote stukken
- 250 g vloeibare visbouillon
- 1 citroen, enkel het sap
- 300 g couscous
- 2 el olijfolie
- 1 snuifje fijn zout, naar smaak
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper, naar smaak
- 350 g water
- 600 g zeebarbeelfilet (ong. 18-20 filets) (zie tip)
- 15 g koriander, gehakt
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 2439 kJ / 583 kcal
- Białko
- 35 g
- Węglowodany
- 75 g
- Tłuszcz
- 16 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vis en aardappelen met tomatensaus
50min
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2 godz. 50 min
Gochujang zeevruchtenrisotto
1h
Zalm en venkel risotto
25min
Couscous met lam en groenten
50min
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Keine Bewertungen
Kippenborstfilet met topping van courgette
50min
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
35min
Taboulé met quinoa en tonijn
40min
Mojito
10min
Tagliatelle met broccoli
15min
Snelle kaassoufflés
45min