Urządzenia i Akcesoria
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 porties
Składniki
-
extra vergine olijfolie30 g
-
knoflookpoeder¼ - ½ tl
-
paprikapoeder¼ tl
-
zout¼ tl
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak
-
wortelen groot, in gelijke stukken (5 cm)800 g
-
water1110 g
-
verse muntblaadjes om te garneren
-
verse tijmblaadjes om te garneren
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
293.7 mg
Białko
1.9 g
Kalorie
607 kJ /
145.1 kcal
Tłuszcz
7.4 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
19.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
TM Basis
8 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Roergebakken champignons
55 min
Koninginnenhapje
55 min
Marokkaanse Kip met Bloemkoolcouscous
25 min
Salade van Gegrilde Maïs en Koriander-Vinaigrette
25 min
Sinaasappel Sponge Cake
1 godz.
Bolognesesaus
1 godz. 15 min
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Brak ocen
Bloemkool korma
2 godz. 20 min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2 godz. 40 min
Mediterraanse parelgerstrisotto
1 godz.
Meal Prep - Eieren | Volkoren speltbrood, avocado-ei spread, groentesap
1 godz. 30 min
Witloof met ham, gegratineerd met comté
30 godz.