Urządzenia i Akcesoria
Vegan Havermoutpap met Fruit en Kaneel
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
2 portie
Składniki
-
hazelnoten40 g
-
fijne havervlokken80 g
-
havermoutdrank500 g
-
kaneel, gemalen½ tl
-
zout1 snuifje
-
gedroogde gojibessen20 g
-
appel (alle soorten) gesneden1
-
peer gesneden1
-
ahornsiroop (opcjonalnie) naar smaak
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
9.9 g
Kalorie
2214.6 kJ /
529.3 kcal
Tłuszcz
17.5 g
Błonnik
15.6 g
Węglowodany
86.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
De eerste hap: Vruchtenpuree
Brak ocen
Glutenvrij Brood
3 godz. 20 min
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Brak ocen
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Brak ocen
Gebakken buns
Brak ocen
Linzenbrood
1 godz. 55 min
Stevige linzenchili
50 min
Geroosterde Bloemkoolsteaks met Salsa en Puree
1 godz.
Bananen-druivenpudding zonder toegevoegde suikers
1 godz.
Vegan Aubergine Massaman Curry
50 min
Lamskroon met Paddenstoelenrisotto
40 min
Pompoen-Appelcake met Havervlokken
1 godz. 20 min