Roulés de dinde au gorgonzola

Roulés de dinde au gorgonzola

2.0 1 ocena
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • escalopes de dinde
    10
  • échalote
    1
  • d'huile d'olive extra vierge
    40 g
  • de jeunes pousses d'épinards fraîches lavées et séchées
    200 g
  • de Gorgonzola ou un autre type de bleu (ex. Roquefort, Stilton), coupé en morceaux
    100 g
  • d'eau
    700 g
  • de Gorgonzola ou un autre type de bleu (ex. Roquefort, Stilton), en morceaux
    150 g
  • de lait
    150 g
  • de farine blanche
    20 g
  • de sel fin
    1 c. à café
  • de poivre noir, fraîchement moulu
    1 pincée

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 509 kcal / 2130 kJ
Białko 51.5 g
Tłuszcz 30.5 g
Węglowodany 7.5 g
Błonnik 1.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...