Urządzenia i Akcesoria
Crab briks
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 35 min
8 portions
Składniki
Tomato sauce
-
fresh root ginger peeled, cut in pieces2 cm
-
red chilli cut in halves and deseeded1
-
freshly squeezed lemon juice10 g
-
salt1 tsp
-
tomatoes cut in quarters (approx. 200 g)2
Crab filling
-
fresh coriander leaves20 g
-
lemon zest1 tbsp
-
garlic clove1
-
salt1 tsp
-
red chilli cut in halves and deseeded1
-
ground cumin1 pinch
-
crab meat, fresh, without shell300 g
-
filo pastry (approx. 48 cm x 25 cm)8 sheets
-
oil for frying
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 8 portions
Białko
61 g
Kalorie
5101 kJ /
1217 kcal
Tłuszcz
61 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
106 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sautéing Shrimp
Brak ocen
Chicken galantine with dill yoghurt
3 godz. 25 min
Strawberry, Peach and Kiwi Tart (TM5)
Brak ocen
Golden Lassi Smoothie (Matthew Kenney) Metric
10 min
Aubergine in Coconut and Peanut Sauce with Basmati Rice
30 min
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Stuffed vegetables
1 godz. 20 min
Menu: Ginger-Pea Soup, Salmon in a Lemon Marinade, Vegetables and Potatoes
45 min
Pumpkin leaf stew with prawns (M'boa com xima)
55 min
Steamed Thai-style fish cakes
45 min
Apple strudel
1 godz. 45 min
Shallot Tarte Tatin
2 godz.