Urządzenia i Akcesoria
Crab briks
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 35 min
8 portions
Składniki
Tomato sauce
-
fresh root ginger peeled, cut in pieces2 cm
-
red chilli cut in halves and deseeded1
-
freshly squeezed lemon juice10 g
-
salt1 tsp
-
tomatoes cut in quarters (approx. 200 g)2
Crab filling
-
fresh coriander leaves20 g
-
lemon zest1 tbsp
-
garlic clove1
-
salt1 tsp
-
red chilli cut in halves and deseeded1
-
ground cumin1 pinch
-
crab meat, fresh, without shell300 g
-
filo pastry (approx. 48 cm x 25 cm)8 sheets
-
oil for frying
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 8 portions
Białko
61 g
Kalorie
5101 kJ /
1217 kcal
Tłuszcz
61 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
106 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Berry Clafoutis (Anna) Metric
1 h 35 min
Cheeseboard Spaghetti
45 min
Easy Cheese Souffles
1 h
Three-course meal for two: Vegetable soup, Chicken casserole with rice, Steamed apple
1 h 20 min
Risotto with Parmesan
40 min
Sunday Morning Breakfast Bake
1 h 15 min
Tortelloni with Veal and Parmesan - Tortelloni di spinaci ripieni di vitello e formaggio
1 h 50 min
Pasta with Prawn and Pepper Sauce (TM6 & TM5)
30 min
Lasagne bolognese
2 h 30 min
Leek quiche
1 h 45 min
Beef Stroganoff
45 min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7 h 10 min