Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Sardines in parcels
- 8 fresh whole sardines, gutted (each 70-80 g) (see variations)
- extra virgin olive oil, for greasing
- 4 pinches salt
Green bean salad
- 2 eggs
- 500 g water
- 500 g fresh green beans
- 250 g cherry tomatoes, cut in halves
- 80 g spring onions, cut in thin strips (julienne)
- 40 g extra virgin olive oil
- 15 g vinegar
- 2 - 3 pinches salt
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1504 kJ / 360 kcal
- Białko
- 30 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Błonnik
- 3.7 g
Alternatywne przepisy
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 min
Steamed eggs sunny side up
15min
Salmon with mango sauce, flat green beans and carrots
1h
Peruvian Seabass Salad
Brak ocen
Vegetables and cashew nuts in peanut sauce with rice
45 min
Wholegrain Easter bread with eggs and smoked trout
1h 45 min
Fruit ice cream
5min
Chopped vegetable salad
10min
Menu with ginger-pea soup, lemon salmon, broccoli and potatoes
45 min
Peas with ham
30 min
Crème caramel (flan)
3 Std.
Frozen fruit sorbet
5min